Contact

Neem contact met mij op!

Heeft u een vraag of ervaart u problemen met de borstvoeding? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op.

Voor vragen of het aanvragen van een consult kun je mij telefonisch benaderen op nummer: 0633933983 of stuur een mailtje via:
borstvoeding@natuurlijkamanda.nl

lLactatiekundige zorg wordt vaak vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. Kijk op zorgwijzer.nl om te controleren of een deel of het volledige bedrag van je consult vergoed wordt.

Contactformulier

 

Verification

Over Natuurlijk Amanda!

Algemene voorwaarden:

Ik werk volgens de algemene voorwaarden van de NVL hier te bekijken. Als je een consult afneemt accepteer je hiermee automatisch de algemene voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundige.

Klachtencommissie:
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met de hulp die je van je mij als lactatiekundige IBCLC hebt ontvangen. Allereerst, maak het bespreekbaar. Is de uitkomst onbevredigend voor je, dan kun je een klacht indienen bij het NVL. Er wordt dan een klachtenprocedure gestart. Ben je het niet eens met de uitkomst van de klachtencommissie? Dan bestaat er de mogelijkheid om de geschillencommissie in te schakelen via het klachtenportaal zorg

Privacy Protocol:
Als gecertificeerde lactatiekundige IBCLC kunt u er op rekenen dat ik zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om ga. Ik noteer alleen uw gegevens voor het maken van de consult en het verslag van het consult. Natuurlijk Amanda deelt alleen het verslag met u als client. U bent uiteraard vrij om dit verslag zelf te delen met andere zorginstellingen. U heeft altijd het recht om uw gegevens te wijzigen of laten verwijderen. Ook kunt u het kenbaar maken als u bepaalde gegevens niet te willen vastleggen in uw consultverslag. Deze werkwijze volgt het privacy protocol van de NVL en is hier te bekijken.

Evaluatieformulier:
Wilt u na het consult een evaluatieformulier invullen? Het evaluatieformulier is hier te vinden. 

Beroepsvereniging:
Natuurlijk Amanda is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL), de beroepsvereniging van erkende lactatiekundigen IBCLC.


NVL Borstvoeding

Contactgegevens Natuurlijk Amanda!

Telefoon: +31633933983 
Email: borstvoeding@natuurlijkamanda.nl
Bereikbaarheid: maandag tot en met vrijdag. Per mail ben ik 24 uur per dag bereikbaar. U krijgt zo snel mogelijk, maar binnen 24 uur, bericht na aanvraag per e-mail of via het contactformulier. 
Verzorgingsgebied: Haarlem, Amsterdam en omstreken. 

KVK nummer: 65442709
BTW nummer: NL002074148B03
IBCLC nummer: L-23804
NVL nummer: 58711
Adres: Seringenstraat 14, Haarlem