Wie ben ik

Ouders willen graag het allerbeste voor hun baby. Daar is borstvoeding geven een onderdeel van.

Elke borst en baby is anders. Soms is hulp of begeleiding hierbij nodig en erg prettig.

Mijn naam is Amanda Kwant. Sinds 2008 werk ik in de kraamzorg. Gestart als kraamverzorgende en in 2011 de opleiding tot Lactatiekundige IBCLC afgerond. Bij verschillende kraaminstellingen geef ik consulten aan huis en verzorg ik de borstvoedingsscholingen voor de kraamverzorgenden.
Verder werk ik met veel plezier 3 ochtenden in de week in het Spaarne Gasthuis op de Geboorteafdeling oftewel VKC.  Ik ondersteun hierbij de verse moeders en geef hen tips bij een van de allereerste kennismaking met de borstvoeding. Verder zorg ik dat het team van verpleegkundigen up to date is betreft de laatste ontwikkelingen op het gebied van borstvoeding.

Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk Natuurlijk Amanda! in de middag plan ik mijn huisbezoeken in. 

Zelf wil ik het allerbeste voor het nieuwe gezin, ik begeleid ouders op maat en respecteer de keuzes die zij maken.

Advies en begeleiding waar ouders mee verder kunnen dat is waar het om draait.